Komunikat 7 Komisji Sportowej WKF/Shotokan PDF Drukuj Email
niedziela, 07 grudnia 2008 12:56

Zgodnie  z  zapowiedzi膮  zamieszczon膮  w    Komunikacie  nr  6 /08   Komisji Sportowej WKF/ Shotokan oraz  dyrektywy Ministerstwa Sportu i Turystyki  w tym zakresie  (w za艂.),  podajemy  wz贸r  zg艂oszenia klubowego  na  zawody sportowe,  przeprowadzanymi  pod egid膮  Polskiego Zwi膮zku Karate , kt贸ry to  organizatorzy  imprez sportowych,   zobowi膮zani s膮 umieszcza膰  w za艂. do  Regulamin贸w  zawod贸wa  S臋dziowie G艂贸wni  egzekwowa膰 przed rozgrywkami,   toczonymi w roku 2009. Tabel臋 nale偶y  uzupe艂nia膰  wykazem rozgrywanych konkurencji  podczas danej imprezy .

L.p.

Nazwisko i imi臋

Rok  urodz.

Nr lic. klubowej

Nr lic. zawodniczej

Nr lic. trenerskiej

W my艣l dyrektywy  MSi T,  aby zawodnik m贸g艂 wzi膮膰 udzia艂  w zawodach  musz膮 by膰 spe艂nione nast臋puj膮ce warunki:

-     posiadanie    aktualnej  licencji klubowej  na dany rok

-          posiadanie  aktualnej  licencji  przez  trenera klubowego

-          posiadanie  aktualnej licencji zawodniczej

-          posiadanie aktualnych bada艅 lekarskich   (potwierdzonych przez uprawnionego do orzekania lekarza)

Zawodnicy i trenerzy   zobowi膮zani  s膮 do okazania licencji przed zawodami  S臋dziemu G艂贸wnemu zawod贸w.

Po  spe艂nieniu  wszystkich warunk贸w  zawodnicy  b臋d膮 dopuszczani do startu , a trenerzy na nale偶ne im miejsce   podczas  zawod贸w .

Wykaz   licencji  zawodniczych  , trenerskich  i  s臋dziowskich  oraz  egzaminator贸w na rok  2009 zostanie  umieszczony na stronie Komisji  2 stycznia  , a licencji  klubowych do 15 lutego  i  b臋dzie  na  bie偶膮co  aktualizowany

Poprawiony: czwartek, 11 grudnia 2008 23:00