Zaproszenie na spotkanie kadry Masters PDF Drukuj Email
poniedzia艂ek, 04 stycznia 2016 10:03

Zapraszamy na uroczyste spotkanie cz艂onk贸w kadry Masters, podsumowuj膮ce dzia艂alno艣膰 kadry w 2015 roku. Spotkanie odb臋dzie si臋 w Ostrowie Wielkopolskim, w restauracji U Donato pl. 23 stycznia 15, 16.01.2016 (sobota), pocz膮tek spotkania o godz 19:00.
W czasie spotkania podsumowana zostanie dzia艂alno艣膰 kadry w 2015 roku, wr臋czone zostan膮 pami膮tkowe dyplomy oraz drobne nagrody dla wyr贸偶niaj膮cych si臋 cz艂onk贸w kadry.
Przedstawiony zostanie plan dzia艂a艅 na 2016 rok. Przewidziane jest te偶 spotkanie z osobami wspieraj膮cymi dzia艂alno艣膰 kadry. Kadrowicze kt贸rzy uzyskali w 2015 roku ponad 50 pkt zostali zaproszeni na koszt organizatora. S膮 to: Wac艂aw Antoniak, Micha艂 Bartz, Joanna Kondo艂, Piotr Ku藕ma, Aleksander Miko艂aj贸w i Franciszek Moroz. Pozostali uczestnicy spotkania proszeni s膮 o kontakt z p. Piotrem Ku藕m膮 (tel. 502 632 669), II trenerem kadry, celem zg艂oszenia si臋 na to spotkanie, najp贸藕niej do 7.01.2016. Koszt uczestnictwa w spotkaniu wynosi 80 z艂 od osoby. Istnieje mo偶liwo艣膰 zarezerwowania noclegu po spotkaniu (z soboty na niedziel臋) w cenie 70 z艂 od osoby.
Pozdrawiam wszystkich Masters贸w i do zobaczenia na spotkaniu w Ostrowie,

Wac艂aw Antoniak