Otwarte zgrupowanie kadry kata PDF Drukuj Email
niedziela, 14 sierpnia 2016 15:49

W dniach 23-28.08.2016 w G艂ubczycach odb臋d膮 si臋 dwa zgrupowania kata.

Jedno kt贸re b臋dzie trwa艂o od 23.08.2016 (wtorek) od godz 18:00 do 28.08.2016 (niedziela) do 13:00 na hali przy ul. Sportowej b臋dzie otwartym zgrupowaniem kadry kata na kt贸re zapraszamy wszystkich zawodnik贸w od m艂odzik贸w do senior贸w bior膮cych udzia艂 w r贸偶nego zawodach w kata w ramach Polskiego Zwi膮zku Karate oraz ich trener贸w. Koszt udzia艂u w tym zgrupowaniu (wy偶ywienie, zakwaterowanie i udzia艂 w treningach) wynosi 600 z艂 od osoby.

Zaj臋cia prowadzi膰 b臋dzie trener kadry kata snesei Marek Chwiralski oraz zaproszony go艣膰 specjalny shihan Santo Torre. B臋dzie to jedyne w tym roku zgrupowanie kadry kata, przygotowuj膮ce do nadchodz膮cego sezonu. Po za tym zgrupowaniem kadra kata b臋dzie mia艂a tylko kilka weekendowych konsultacji.

Drugie zgrupowanie b臋dzie trwa艂o od 26.08.2016 (pi膮tek) od godz 16:00 do 28.08.2016 (niedziela) do godz 13:00. W tym zgrupowaniu prowadzonym przez shihana Santo Torre mog膮 bra膰 udzia艂 wszyscy 膰wicz膮cy karate w ramach Polskiego Zwi膮zku Karate. Koszt udzia艂u w tym zgrupowaniu (zakwaterowanie, wy偶ywienie i udzia艂 w treningach) wynosi 300 z艂 od osoby. Osoby kt贸re chc膮 tylko uczestniczy膰 w treningach p艂ac膮 100 z艂 za zgrupowanie.

Udzia艂 w tym zgrupowaniu jest doskona艂膮 okazj膮 do w艂a艣ciwego przygotowania si臋 do sezonu (dla zawodnik贸w) oraz do zapoznania si臋 z warsztatem pracy 艣wietnego fachowca (dla trener贸w klubowych) oraz do aktywnego zapoznania si臋 z 艣wietnymi 膰wiczeniami karate pod okiem 艣wiatowej klasy mistrza (dla wszystkich uprawiaj膮cych karate).

Zg艂oszenia przyjmuje oraz udziela bli偶szych informacji sensei Janusz Ho艂da tel 725 486 205 lub mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. .

Do zobaczenia na hali w G艂ubczycach.

Oss,

Wac艂aw Antoniak