Szkolenie na licencję trenerską 2017 PZK PDF Drukuj Email
czwartek, 25 sierpnia 2016 23:20

Szkolenie na licencję trenerską 2017 PZK

Kolejne szkolenie na licencję trenerską odbędzie się w Pleszewie 10.09.2016 w ośrodku Hotel Karczma Stara Stajnia Zawidowice S.C.

Zawidowice 14a, 63-300 Pleszew (link:http://www.stara-stajnia.pl/index.php)

Plan spotkania:

1.  9:50 – 10:00  - Otwarcie szkolenia (sprawy organizacyjne, przedstawienie wykładowców i tematyki) - Wacław Antoniak

2. 10:00 – 10:45  - Projekt  Erasmus plus Sport - Wacław Antoniak

3. 10:45 -  10:50  - przerwa

4. 10:50 -  11:35  - Karate jako sport olimpijski - zadania,  obowiązki i oczekiwania - Wacław Antoniak

5. 11:35 -  11:50  - przerwa kawowa

6. 11:50 -  12:35  -  Fizjoterapia w sporcie - Tomasz Sołtysiak

7. 12:35 -  12:40  - przerwa

8. 12:40 -  13:25  - Fizjoterapia w sporcie - Tomasz Sołtysiak

9. 13:25 -  14:30  - przerwa obiadowa

10. 14:30 -  15:15  - Szkolenie i zawody dla dzieci  - Ewa Ambroszczyk sędzia, sędzia Międzynarodowy European Shotokan Karate Association

11. 15:15 -  15:20  - przerwa

12. 15:20 -  16:05  - Sędziowanie zawodów Shotokan  - Ewa Ambroszczyk,  sędzia Międzynarodowy European Shotokan Karate Association

13. 16:05 -  16:20  - przerwa kawowa

14. 16:20 -  17:05  - Sędziowanie zawodów Shotokan -  Ewa Ambroszczyk, sędzia Międzynarodowy European Shotokan Karate Association

15. 17:05 -  17:10  - przerwa

16.   17:10 -  17:40  - Omówienie kalendarza imprez w 2017, sprawy organizacyjne, zakończenie szkolenia – Wacław Antoniak,

17.   18:00 -  18:45  - (dodatkowo poza programem szkolenia) – zasady utrzymania dobrego zdrowia zawodnika – Wacław Antoniak, Prezes Polskiego Związku Karate

(istnieje możliwość rezerwacji noclegu w miejscu szkolenia: (pokoje 2 i 1 osobowe) oraz wykupienia obiadów proszę o potwierdzenie wyżywienia i rezerwacji noclegów)

adres: Adres: Zawidowice 14a, 63-300 Pleszew mapa dojazdowa

Egzaminy na dan w Polskim Związku Karate

W Pleszewie 9.09.2016 na hali ( adres: Pleszew, Pl.Kościuszki 1, sala gimnastyczna ZSP nr 2 w Pleszewie) o godzinie 18:00 odbędzie się egzamin na Dan. Osoby zainteresowane przystąpieniem do tego egzaminu proszone są o zgłoszenie drogą mailową do biura w Szczecinie oraz do zgłoszenia się do godziny 17:00 na hali. Proszę ze sobą przywieźć:

1.       Kopii dyplomu na obecny stopień,

2.       Zgody z macierzystego klubu na przystąpienie do egzaminu,

3.       Zdjęcia legitymacyjnego,

4.       Dowodu wpłaty opłaty egzaminacyjnej 300zł (będzie można wpłacić tę opłatę na miejscu przed egzaminem).

Wacław Antoniak

Copyright © 2017. Polski Związek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.