Aktualno艣ci PDF Drukuj Email
wtorek, 09 maja 2017 13:03
Zaczynaj膮 si臋 dwa ostatnie miesi膮ce tego p贸艂rocza. Mamy bardzo du偶o szkole艅 i zawod贸w karate, praktycznie co tydzie艅 po kilka imprez.
  W tym tygodniu nasi reprezentanci bior膮 udzia艂 w Mistrzostwach Europy EKF w Turcji a kraju odbywaj膮 si臋 mi臋dzynarodowe zawody w G艂ubczycach, tydzie艅 p贸藕niej (12-14,05,2017) odb臋dzie si臋 w Bielsko-Bia艂ej otwarte seminarium kata prowadzone przez 艣wietnego eksperta Santo Torre, a w Suchym Lesie odb臋d膮 si臋 13.05 zawody w karate Shotokan i 14.05 (w niedziel臋) Puchar Polski Karate Shotokan (kwalifikacyjny do kadry Shotokan). W nast臋pnym tygodniu odb臋d膮 si臋 du偶e zawody mi臋dzynarodowe w Sopocie, a w ostatnim weekendzie maja odb臋d膮 si臋 zawody w obsadzie mi臋dzynarodowej Central Open w Pleszewie, MMM strefy zachodniej oraz Mistrzostwa Polski Karate WKF Masters.
  Czerwiec te偶 b臋dzie mocno obstawiony imprezami.
  G艂贸wn膮 imprez膮 do kt贸rej szykuj膮 si臋 czo艂owi zawodnicy b臋dzie The World Games we Wroc艂awiu. Karate obok wielu innych dyscyplin prezentowane b臋dzie w dniach 25-26.07.2017. Nasz Zwi膮zek reprezentowa膰 b臋dzie 11 zawodnik贸w wytypowanych przez WKF.

Do zobaczenia na majowych imprezach karate

Wac艂aw Antoniak
Poprawiony: wtorek, 09 maja 2017 13:05