V Sucholeski Bieg 10-tka Fightera PDF Drukuj Email
niedziela, 25 czerwca 2017 23:23

Serdecznie zapraszam do wzi臋cia udzia艂u w V Sucholeskim Biegu ,, DZIESI膭TKA FIGHTERA" 2 lipca 2017 roku w niedziel臋
na dystansie: 10km, 5 km, 5 Nordic Walking, oraz Biegu Dzieci臋cym ,, 1/2 Mili FIGHTERA" - 800 m

Dla dzieci odb臋d膮 si臋 r贸wnie偶 konkurencje 60 m, skok w dal, oraz rzut pi艂k膮 lekarsk膮 i wiele innych atrakcji (szczeg贸艂y na http://www.sucholeskadycha.pl/)

Impreza jest w ramach GRAND PRIX WIELKOPOLSKI BIEG脫W ULICZNYCH  10 km. Ma wymiar   charytatywny, gdy偶 cz臋艣膰 艣rodk贸w  od ka偶dego BIEGACZA zostanie przekazane na Fundacj臋 celem wsparcia leczenia os贸b  cierpi膮cych na  NOWOTW脫R (informacje o osobach wspieranych znajduj膮 si臋 na stronie internetowej i FBhttps://www.facebook.com/Sucholeska-Dziesi膮tka-Fightera-472487652824045/). Zapraszam wszystkich do wsparcia tej idei. Biegn膮c dla nich dajemy im si艂臋 do walki z chorob膮. Ka偶dy mo偶e zrobi膰 tylko tyle, i a偶 tyle!

Zapraszamy ca艂e rodziny, szczeg贸lnie dzieci, kt贸re pobiegn膮 dla 3-letniego Nathaniela Konopczy艅skiego, a doro艣li dla Pana Wac艂awa Antoniaka dzia艂acza sportowego i wieloletniego Prezesa Polskiego Zwi膮zku Karate.

Mile widziani te偶 wolontariusze. Je偶eli kto艣 nie mo偶e pobiec to prosz臋 przekaza膰 t臋 informacj臋 dalej promuj膮c Bieg!

Mariusz Siebert

Koordynator Biegu