Po The World Games we Wroc艂awiu PDF Drukuj Email
czwartek, 17 sierpnia 2017 21:19

Jeste艣my po najwa偶niejszej imprezie karate w tym roku a mianowicie po zawodach karate w ramach The World Games (TWG) we Wroc艂awiu. Mo偶na powiedzie膰, 偶e wielu fachowc贸w m.in z World Karate Federation oraz wielu kibic贸w bardzo dobrze oceni艂o t臋 imprez臋 oraz nasz udzia艂 w tej imprezie.

聽Z naszej strony w sprawach organizacyjnych od wielu miesi臋cy bra艂 udzia艂 p.Piotr Babicz, mocno przczyniaj膮c si臋 do dobrego rozpropagowania tej imprezy oraz samego karate i nale偶a mu si臋 wielkie s艂owa uznania i podzi臋kowania.

聽Bardzo wysoko oceniony by艂 r贸wnie偶 udzia艂 naszych s臋dzi贸w w zawodach karate na TWG. Przewodnicz膮cy komisji s臋dziowskiej Pan Jaros艂aw Lewandowski bra艂 udzia艂 jako s臋dzia na matach na tych bardzo wa偶nych zawodach, a spora grupa naszych s臋dzi贸w pracowa艂a jako s臋dziowie techniczni i wspomagaj膮cy prac臋 komisji s臋dziowskiej na tych zawodach.Ca艂y nasz zesp贸艂 s臋dziowski bardzo dobrze si臋 spisa艂 i uzyska艂 wysokie oceny ze strony fachowc贸w z WKF.

聽Na szczeg贸lne wyr贸偶nienie zas艂uguj膮 zawodnicy, trenerzy kadry oraz trenerzy klubowi zawodnik贸w startuj膮cych w TWG:

- trenerzy kadry: Marek O艂owski, Maciej Gaw艂owski i Marek Chwiralski

- zawodnicy i ich trenerzy klubowi:

聽 - Kamila Warda, Kamil Warda i Dorota Banaszczyk - trener Maciej Gaw艂owski,

聽 - Micha艂 B膮bos - trener Andrzej Zarzycki,

聽 - Maciej Boguszewski - trener Piotr Juszczak,

聽 - Olga Chmielewska - trener Marek Chwiralski,

聽 - Maciej Dr膮偶ewski - trenerzy Bart艂omiej So艂tysiak i Damian So艂tysiak,

聽 - Justyna Gradowska - trener Maciej Krochmalski,

聽 - Magdalena Nowakowska - trener Piotr Babicz,

聽 - Bartosz M膮czka - trener Pawe艂 Po艂torzecki,

聽 - Berenika Prz膮dka - trenerzy Bo偶ena i Jaros艂aw Prz膮dkowie.

聽Wielkie brawa dla ca艂ego tego zespo艂u.