Walny Zjazd Delegat贸w PDF Drukuj Email
艣roda, 11 kwietnia 2018 13:25

聽W Warszawie 7.04.2018 roku odby艂 si臋 Walny Zjazd Delegat贸w Polskiego Zwi膮zku Karate. Delegaci podsumowali ubieg艂膮 kadencj臋 Zwi膮zku, udzielili absolutorium ust臋puj膮cemu Zarz膮dowi, wprowadzili do Statutu Zwi膮zku kilkana艣cie poprawek zwi膮zanych z dostosowaniem statutu do obowi膮zuj膮cego prawa sportowego w naszym kraju oraz do jeszcze lepszego podkre艣lenia wsp贸艂dzia艂ania PZK z WKF. Ponadto delegaci wybrali nowe w艂adze Zwi膮zku. Do Zarz膮du zostali wybrani:

1. Na prezesa Zarz膮du - Maciej Soko艂owski,

2. Wac艂aw Antoniak,

3. Dariusz Bajkowski,

4. Jacek Czerniec,

5. Eugeniusz Dadzibug,

6. Andrzej Drewniak,

7. Piotr Pob艂ocki,

8. Remigiusz Powro藕nik,

9. Mariusz Siebert,

10.Edward Urba艅czyk,

11.Grzegorz 呕endzian.

聽Do Komisji Rewizyjnej zostali wybrani:

1. Waldemar Kozio艂,

2. Krzysztof Minoga,

3. Jacek Rusek,

4. Witold Stolarczyk,

5. Jerzy Urban.

聽Bezpo艣rednio po zamkni臋ciu obrad Zjazdu odby艂y si臋 dwa zebrania: Zarz膮du i Komisji Rewizyjnej. Na tych zebraniach ustalono, 偶e w nowowybranym Zarz膮dzie funkcje v-ce przezs贸w pe艂ni膰 b臋d膮: Wac艂aw Antoniak i Andrzej Drewniak, a Sekretarzem Generalnym b臋dzie Jacej Czerniec. W Komisji Rewizyjnej przewodnicz膮cym zosta艂 Jerzy Urban, a jego zast臋pc膮 Witold Stolarczyk.

聽Na nast臋pnym zebraniu Zarz膮du podzielone zostan膮 zadania mi臋dzy poszczeg贸lnych cz艂onk贸w Zarz膮du oraz zostan膮 powo艂ane niezb臋dne do dobrego funkcjonowania Zwi膮zku, komisje zadaniowe.

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.