Projekt "Sport w Szkole" PDF Drukuj Email
poniedzia艂ek, 16 lipca 2018 21:34

W Legnicy 27.07.2018 (pi膮tek) odb臋dzie si臋 szkolenie dla wszystkich szkoleniowc贸w z Polskiego Zwi膮zku Karate oraz dla nauczycieli wychowania fizycznego z zakresu projektu "Sport w Szkole". Projekt "Sport w Szkole" realizowany jest od ponad roku przez wybranych szkoleniowc贸w w pi臋ciu narodowych federacjach karate Francji, Hiszpanii, Portugalii, Niemiec i Polski pod kierownictwem W艂oskiej Federacji Karate (FIJLKAM). Odbywa si臋 to w ramach programu Erasmus plus Sport.聽 Obecnie w dw贸ch uniwersytetach w Madrycie i Padwie trwa analiza danych zebranych w czasie trwania projektu. Pe艂ny raport z realizacji tego projektu b臋dzie dost臋pny pod koniec obecnego roku. Obecnie chcemy zaprezentowa膰 膰wiczenia stosowane w tym projekcie do wykorzystania ich w trakcie prowadzonych zaj臋膰 w klubach karate i w czasie zaj臋膰 wychowania fizycznego w ramach zaj臋膰 szkolnych.
聽Zaj臋cia teoretyczne odb臋d膮 si臋 w Hotelu S臋kowski, Legnica ul. Gliwicka 4. Pocz膮tek zaj臋膰 o godz 10:00, zaj臋cia praktyczne odbywa膰 si臋 b臋d膮 w hali Zespo艂u Szk贸艂 Integracyjnych w Legnicy ul. Wierzy艅skiego 1 o godz. 17:00.
聽Koszt uczestnictwa w szkoleniu wynosi 20 z艂. Uczestnicy szkolenia z shihan Giuseppe Beghetto mog膮 w tym szkoleniu wzi膮膰 udzia艂 bez dodatkowych op艂at.
聽Zapraszamy na to szkolenie.
Wac艂aw Antoniak

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.