GASHUKU PDF Drukuj Email
wtorek, 05 maja 2009 11:06
W dniach 15-19.07.2009 w o艣rodku COS Zakopane przeprowadzone b臋dzie otwarte zgrupowanie kadry PZK. W zgrupowaniu mog膮 wzi膮膰 udzia艂 trenerzy, instruktorzy, zawodnicy kadry, zawodnicy posiadaj膮cy licencje, s臋dziowie, 膰wicz膮cy karate oraz osoby towarzysz膮ce. Cz臋艣膰 zawodnik贸w kadry wytypowanych b臋dzie mia艂a uczestnictwo w zgrupowaniu pokryte ze 艣rodk贸w PZK. Pozostali b臋d膮 musieli pokry膰 koszty uczestnictwa w zgrupowaniu z w艂asnych funduszy.
Zgrupowanie posiada膰 b臋d膮 trenerzy kadry W艂och z sensei Santo Torre (7dan) oraz trenerzy kadry Polski. Sensei Santo Torre jest trenerem aktualnych mistrz贸w 艣wiata w kata i kumie.
Dok艂adne informacje dotycz膮ce tego zgrupowania wraz z cenami zostan膮 podane w najbli偶szym terminie.
Polecamy uczestnictwo w tym zgrupowaniu wszystkim osobom 膰wicz膮cym karate w ramach zwi膮zku, zaczynaj膮c od dzieci od 8 roku 偶ycia do zawodnik贸w kadry szykuj膮cych si臋 na M艢. Zaj臋cia prowadzone b臋d膮 z podzia艂em na r贸偶ne grupy wiekowe i zaawansowania. Zawodnicy kadry kata i kumie b臋d膮 mieli zaj臋cia w swoich grupach. Trenerzy ubiegaj膮cy si臋 o licencje trenersk膮 na rok 2010 b臋d膮 mieli zaj臋cia praktyczne i teoretyczne.
Do zobaczenia 15.07.2009 w Zakopanem