Zaproszenie na Mistrzostwa Europy Region贸w w Karate PDF Drukuj Email
pi膮tek, 21 maja 2010 12:46

Polski Zwi膮zek Karate serdecznie zaprasza wszystkich na Mistrzostwa Europy Region贸w w Karate.
Zawody odb臋d膮 si臋 w dniach 29-30.05.2010 w Warszawie w hali Arena przy ul. Pileckiego 122, dzielnica Ursyn贸w. W sobot臋 29.05.2010 od godziny 9:00 odb臋d膮 si臋 eliminacje, planowane zako艅czenie eliminacji o godz. 20:15. W niedziel臋 30.05.2010 o godzinie 9:00 odb臋dzie si臋 otwarcie Mistrzostw a o 9:30 fina艂y, planowane zako艅czenie zawod贸w 鈥 godz.12:45. Bilety na te Mistrzostwa mo偶na zamawia膰 telefonicznie 022 629 26 49 lub e-mailowo: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰.  tylko do 艣rody (26.05.2010).
 Cena bilet贸w:
- eliminacje (29.05.2010) - 20,- z艂
- fina艂y (30.05.2010) - 30,- z艂
- bilet na dwa dni - 40,- z艂.
Ze wzgl臋du na du偶膮 ilo艣膰 uczestnik贸w oraz ograniczon膮 ilo艣膰 miejsc na hali, ilo艣膰 bilet贸w jest mocno ograniczona. Przy wp艂acie za bilety na konto PZK - 68 1540 1085 2098 5312 5307 0001, bilety b臋d膮 do odbioru na podane w zam贸wieniu nazwisko, w kasie biletowej na hali. Osoby kt贸re chc膮 przyjecha膰 na te Mistrzostwa do Warszawy mog膮 zam贸wi膰 miejsca noclegowe w hotelu Novotel Warszawa Centrum. Zam贸wienie miejsc mo偶na dokona膰 przez Biuro Turystyczne Orbis - tel 22 55 95 371, fax 22 55 95 302 lub e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰.
Przy zakupie bilet贸w na Mistrzostwa Europy Region贸w w Karate decyduje kolejno艣膰 nadsy艂anych zg艂osze艅 i wp艂at za bilety. Przy zakupie 10 bilet贸w jeden bilet jest gratis. Na Mistrzostwach b臋dzie startowa艂o kilkana艣cie dru偶yn z Polski. Liczymy na gor膮cy doping ze strony polskich kibic贸w.
Do zobaczenia na Mistrzostwach
Poprawiony: poniedzia艂ek, 31 maja 2010 08:39