Puchar Polski w Karate WKF 21.09.2012 Tczew - wyniki PDF Drukuj Email

Puchar Polski w Karate /WKF/
Tczew
29.09.2012
W dniu 29.09.2012 w hali widowiskowo-sportowej przy ul. Kr贸lowej Marysie艅ki 10 w Tczewie rozegrany zosta艂 Puchar Polski w karate /WKF/ kt贸rego organizatorem by艂 Tczewski klub karate-do oraz Polski Zwi膮zek Karate.
W zawodach wzi臋艂o udzia艂 456 zawodniczek i zawodnik贸w z 31 klub贸w z ca艂ej Polski a patronat honorowy nad zawodami obj膮艂 Prezydent Miasta Tczewa. Wsp贸艂organizatorem imprezy by艂 Starosta powiatu tczewskiego. S臋dzi膮 g艂贸wnym zawod贸w by艂 Pan Remigiusz Powro藕nik 鈥 s臋dzia mi臋dzynarodowy EKF. Zawody rozegrano na 6 tatami.
Pierwsze miejsce w klasyfikacji medalowej zaj膮艂 Harasuto Klub 艁贸d藕, nalepsz膮 zawodnikiczk膮 w kategorii senonior uznana zosta艂a ANNA FAJKOWSKA(Bushi-do Bydgoszcz),
nalepszym zawodnikiem w kategorii senonior uznany zosta艂 So艂tysiak Tomasz(Pleszewski Klub Karate ). Nalepsz膮 zawodniczk膮 w kategorii do 18 lat uznana zosta艂a - Eliza Gawe艂 (KSA Atemi Bielsko Bia艂a) oraz Kinga Harast (Harasuto klub 艁贸d藕) i Blanka Pliszka (Bushi-do Bydgoszcz),
nalepszym zawodnikiem w kategorii do 18 lat uznany zosta艂 Adam Steczuk(Bodaikan Szczecin) oraz Kacper Kwiecie艅 (Gda艅ski Klub Karate).
Tczewski Klub Karate
Polski Zwi膮zek Karate

Wyniki zapisane w pliku PDF

Copyright © 2020. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.
FS