Apel do egzaminator贸w PZK PDF Drukuj Email
niedziela, 06 stycznia 2013 16:23

W okresie grudzie艅-stycze艅 w wi臋kszo艣ci klub贸w odbywaj膮 si臋 egzaminy na stopnie uczniowskie i wiadomym jest, 偶e wszystkie osoby po egzaminie chcia艂yby dosta膰 certyfikat potwierdzaj膮cy uzyskany stopie艅. Dlatego apeluj臋 do wszystkich egzaminator贸w aby jak najszybciej po przeprowadzonym egzaminie dostarczyli do biura w Szczecinie (drog膮 pocztow膮 lub elktronicznie) protoko艂y z przeprowadzonych egzamin贸w. Postaramy si臋 jak najszybciej wystawi膰 certyfikaty i przes艂a膰 je do klub贸w organizuj膮cych egzaminy. W ten spos贸b dotr膮 jeszcze przed feriami zimowymi do os贸b kt贸re uzyska艂y kolejne stopnie karate w ramach naszego Zwi膮zku.

Cz臋艣膰 protoko艂贸w ju偶 do naszego biura dotar艂a, ale jeszcze z wielu klub贸w nadal nie mamy protoko艂贸w. Liczymy na solidno艣膰 naszych egzaminator贸w.

Przypominam wszystkim prezesom klub贸w zrzeszonych w PZK o konieczno艣ci zap艂acenia za licenj臋 klubow膮 2013. Rachunki za przes艂ane pieni膮dze b臋dziemy wysy艂ali na adres klubu dopiero po wp艂aceniu stosownej op艂aty.

Licencja klubowa kosztuje 500z艂, ale przy wp艂acie do 15.02.2013 jest ta艅sza o 10% i kosztuje tylko 450z艂otych.

Wac艂aw Antoniak

Poprawiony: sobota, 09 lutego 2013 11:48