Szkolenie na licencje trenersk膮 2020 PDF Drukuj Email
艣roda, 27 listopada 2019 22:42

W Szczecinie 30.11.2019 (sobota)odb臋dzie si臋 szkolenie na licencj臋 trenersk膮 2020. Szkolenie odb臋dzie si臋 w restauracji Columbus (Szczecin ul. Wa艂y Chrobrego 1) na I pi臋trze. Pocz膮tek szkolenia o godz. 10:00.

Egzaminy na dan PDF Drukuj Email
艣roda, 27 listopada 2019 22:42

W ramach PZK odb臋d膮 si臋 29.11.2019 (pi膮tek) w Szczecinie ( Dojo Klubu Samuraj ul. Ma艂opolska 57) egzaminy na dan. Pocz膮tek egzaminu o godz 17:30. Osoby kt贸re chc膮 przyst膮pi膰 do egzaminu powinny zg艂osi膰 si臋 drog膮 mailow膮 pod adresem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. . Przed egzaminem nale偶y przedstawi膰 zgod臋 trenera klubowego na przyst膮pienie do egzaminu, zdj臋cie do dyplomu oraz op艂at臋 za egzamin (300 z艂 p艂atne na konto PZK lub got贸wk膮 przed egzaminem).

Poprawiony: 艣roda, 27 listopada 2019 22:42

Sezon w pe艂ni PDF Drukuj Email
wtorek, 24 wrze艣nia 2019 06:09
聽W Portugalii odby艂y si臋 Mistrzostwa 艢wiata Karate Shotokan z udzia艂em naszej reprezentacji. Tym razem bez sukces贸w medalowych (wyniki w osobnym materiale).
聽W Santiago (Chile) odby艂 si臋 turniej K1 serii A z udzia艂em dw贸ch zawodniczek z 艁odzi: Maria Depta w kat -50kg przegra艂a w pierwszej rundzie, a Dorota Banaszczyk w kat -55kg wygra艂a dwie walki i po przegranej w trzeciej walce odpad艂a w drodze do walk fina艂owych.
聽W Prochowicach odby艂 si臋 Og贸lnopolski Turniej Dzieci i M艂odzie偶y w Karate Olimpijskim z udzia艂em du偶ej ilo艣ci m艂odych karatek贸w, a 艢rodzie Wielkopolskiej oby艂y si臋 Mistrzostwa Polskiej Unii Karate. Cz臋艣膰 klub贸w si臋 wycofa艂o z zawod贸w w 艢rodzie jak si臋 okaza艂o, 偶e organizator w ostatni momencie zmieni艂 nazw臋 z Mistrzostw Polski, na Mistrzostwa PUK. S艂usznie zrobi艂, bo Mistrzostwa Polski w danej dyscyplinie mo偶e organizowa膰 tylko Polski Zwi膮zek Sportowy, a PUK nie jest PZSem.
Poprawiony: wtorek, 26 listopada 2019 23:24

Mistrzostwa 艢wiata Karate Shotokan WSKA PDF Drukuj Email
wtorek, 17 wrze艣nia 2019 17:35
聽W Portugalii w Odivelas w dniach 20-22.09 2019r odb臋d膮 si臋 Mistrzostwa 艢wiata Karate Shotokan w ramach World Shotokan Karate-do Association. Do udzia艂u w Mistrzostwach zg艂osi艂o si臋 450 zawodnik贸w z 25 kraj贸w. Zawodnicy ci startowa膰 b臋d膮 1029 osobokonkurencjach.
聽Polski Zwi膮zek Karate wystawi艂 Reprezentacj臋 Narodow膮 w sk艂adzie:
1. Monika Dmytruszy艅ska,
2. Nikodem Januszak,
3. Olga Kaczmarek,
4. Damian Luci艅ski,
5. Julia Paku艂a,
6. Tomasz Pawlaczyk,
7. Oskar Prusinowski,
8. Berenika Prz膮dka,
9. Kacper Rodak,
10.Kamil Rosi艅ski,
11.Maciej 艢migielski,
12.Bart艂omiej So艂tysiak,
13.Pawe艂 Sucharzewski.
Trenerami Kadry s膮: Bo偶ena Prz膮dka i Jaros艂aw Prz膮dka.
聽Zawodnicy nasi startowa膰 b臋d膮 w kata i w kumite indywidualnie oraz w 4 konkurencjach dru偶ynowych.
聽Pierwsze starty ju偶 w pi膮tek po po艂udniu.
聽呕yczymy wszystkim zawodnikom udanych start贸w.
Poprawiony: wtorek, 17 wrze艣nia 2019 17:35

<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast臋pna > ostatnia >>

Strona 1 z 21
Copyright © 2019. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.
FS